Dubai Vizesi

Dubai vizesi konusunda en doğru adrestesiniz. Seyahat planının önemli bir aşamasını oluşturan vize işlemlerinin, hızlı, kolay, eksiksiz ve güler yüzlü müşteri temsilcileriyle sonuçlandırılması, seyahat planının önemli bir aşamasını oluşturur.

Dubai vize başvurularını, BAE/Dubai Büyükelçiliği veya BAE/Dubai Konsolosluğuna şahsen yapmanız mümkün değildir. Dubai vize başvurusu, BAE Göçmenlik Ofisinin yetkilendirmiş olduğu vize başvuru merkezleri, akredite edilmiş turizm seyahat acenteleri ya da yetkili vize danışmanlık kurumları tarafından yapılır.

Vize danışmanlık firmamız Dubai vize işlemleri konusunda uzman, deneyimli, tecrübeli ve güler yüzlü ekibiyle, vize başvurularınızı kolay, hızlı ve eksiksiz bir şekilde sonuçlandırır.

Dubai Vize İşlemleri

Dubai vize işlemleri konusunda en doğru adrestesiniz. Firmamız Dubai vizesi konusunda yetkili acentedir.

Umuma Mahsus Pasaport (bordo pasaport) sahibi Türk vatandaşlarının, Dubai'ye gitmek için vize alması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti ile BAE Göçmenlik Ofisi arasında yapılan anlaşma gereğince, diplomatik (siyah), hususi (yeşil) ve hizmet (gri) pasaport sahibi Türk vatandaşları ise, Dubai'nin yanı sıra Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah ve Res'ul Hayme'ye de vizesiz seyahat edebilir. Bu pasaport sahipleri 180 gün içinde 90 günü aşmayan seyahatlerinde Dubai (BAE) vize işlemlerinden muaf olur.

Dubai Vizesi

Dubai'ye gitme amacınızın ne olduğu, vize türünüzü seçmenizde etkili olacaktır. Vize başvuru koşulları ve uyulması gereken şartlar, seçtiğiniz vize türüne göre değişecektir.

Dubai'ye gitmek için alacağınız vizenin türünü belirledikten sonra başvuru koşulları ve yerine getirilmesi gereken şartlar hakkında detaylı bilgi edinmek için 0312 419 09 22 numaralı hattan vize danışmanlık firmamıza ulaşabilirsiniz.

Dubai Vize Başvurusu

Dubai Seyahatinizin türü ne olursa olsun, Türkiye'nin neresinde olursanız olun, internet sayfamız üzerinden Dubai vize başvurusu yapabilirsiniz. Vize danışmanlık firmamız, vize başvuru sürecinizin eksiksiz bir şekilde tamamlanmasının ardından, evraklarınızı onaylamak üzere BAE Göçmenlik Ofisine yönlendirir. Göçmenlik Ofisi, Dubai vize başvurunuzu onaylamasından itibaren en geç 28 gün içerisinde ülke sınırından girmek gerekir. Üçüncü bir ülkeye gitmek için Dubai Havalimanı'ndan aktarma yapmak isteyen yolcuların alması gereken 96 saatlik kalış süresi olan Dubai transit vizesi içinse bu süre onay tarihinden itibaren en geç 28 gündür. Bu süre içinde Dubai'ye giriş yapılması gerekir.

Dubai vizenizin onaylanmasından itibaren Dubai'de kalış süresine uyulması, vizenizin iptal olmaması açısından oldukça önemlidir.

Dubai Vizesi Başvuru

Dubai Büyükelçiliği ve Dubai Konsolosluğu şahsi vize müracaatlarını kabul etmemektedir. Dubai vize başvurusu, Dubai (BAE) Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş Vize Başvuru Merkezleri tarafından yapılmaktadır. Firmamız yetkili Dubai vize başvuru merkezidir. Türkiye'nin dört bir yanında online Dubai vize başvurusu yapabilir, işlemlerinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Türkiye'nin her yerinden web sitemizde yer alan Dubai online vize başvuru formunu eksizsiz doldurup, vize başvuru ücretini belirtilen hesap numaralarına göndermeniz durumunda 72 saat içerisinde vize başvuru sonucunuz tarafınıza iletilmektedir. Ziyaret amacınızı ve konaklama sürenizi belirledikten sonra vize danışmanlarımızla iletişime geçerek vize işlem süreci hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cuma ve Cumartesi (yarım gün) BAE Büyükelçiliği'nin resmi tatil günleri olması sebebiyle, bu günlerde yapacağınız vize başvurularının sonuçlanmasının 72 saati geçebileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

Online Dubai Vizesi

Online Dubai vizesi, onay tarihinden itibaren 58 gün geçerlidir ve 29 gün konaklama izni vermektedir. Yolcuların 29 gün sonunda Dubai'den (BAE) çıkış yapmaması durumunda her yolcu için cezai ve hukuki işlem uygulanmaktadır.

Yapılan online vize başvuruların değerlendirmesi Dubai Büyükelçiliği tarafından yapılmaktadır. Vize başvurunuz elçilik tarafından reddedilebilir. Dubai Büyükelçiliği'nin ret nedenini açıklama zorunluluğu bulunmamaktadır. Başvurularınızın ret sonucu almaması için yetkili bir vize başvuru merkezi aracılığıyla başvuru yapmanız önemlidir.

Dubai'ye gelen ziyaretçiler, Göçmenlik Büroları tarafından, Dubai Uluslararası Havalimanında rastgele göz taramasına tabi tutulmaktadır. Göz taraması tamamlanan kişiler tarama bankosunda kredi kartlarının basılı kopyasını ya da kredi kartı numarasına ait onay sayfasının çıktısını ibraz etmeleri gerekmektedir. İstenilen belgeyi ibraz edememeniz durumunda, 30 AED ödemek durumunda kalırsınız ve ödeme yalnızca AED (Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi) olarak alınacaktır.

Dubai'ye giriş yapmadan önce Dubai polisine vize onay sayfanızı göstermek zorundasınız. Lütfen seyahatten önce sayfanın çıktısını alıp pasaportunuzun arasında saklayınız.

Dubai vizesi kaç günde çıkar?

Dubai Vize başvuru ücreti ve online başvuru formu bize ulaştıktan sonra 72 saat içinde vize başvurunuz sonuçlandırılmaktadır. Cuma ve Cumartesi(yarım gün) günleri Birleşik Arap Emirlikleri'nde resmi tatil olduğu için bu günlerde yapılan vize başvruruları Pazartesi veya Salı günü sonuçlandırılacaktır.

Dubai Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Pasaportunuz 10 yıldan daha eski olmamalı ve pasaportunuzun vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olmalıdır.
  • Dubai'ye seyahat edeceğiniz tarihten en az 7 iş günü öncesinde vize başvurunuzu yapmış olmanız gerekmektedir.
  • Vize başvurunuzu yaparken adınıza kayıtlı geçerli bir BAE vizesi olmamalıdır.
  • Dubai'de 29 günden fazla konaklarsanız, hakkınızda cezai ve hukuki işlem başlatılır. Aynı zamanda bir sonraki Dubai vize başvurunuzda ret almanıza sebep olur.

Dubai Vize Ücreti

Dubai vize ücreti, Dubai'de kalacağınız süreye göre değişiklik göstermektedir. Dubai kısa süreli vize başvurusu için Dubai vize ücreti 125 $'dır. Gerekli evrakların temini ve vize ücretinin ödenmesi halinde Dubai vize başvurunuz süratle gerçekleştirilmekte, Dubai kısa süreli vize başvurunuz 72 saat içinde sonuçlanmaktadır.

Dubai uzun süreli vize başvurusu ve yerine getirilmesi gereken şartların neler olduğunu öğrenmek için 0312 419 09 22 numaralı hattan vize danışmanlarımızla görüşebilir, aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarını öğrenebilirsiniz.